Szabo Law Group, P.A. Florida. Bankruptcy, immigration and real estate attorneys
Speciális vízumok, munkavállalás, tanulás

Speciális vízumok, munkavállalás, tanulás

Személyre szabott tanácsokkal és jogi képviselettel segítünk amerikai ügyintézést igénylő, üzleti vagy magáncélú beutazási és letelepedési ügyeinek intézésében, beleértve családegyesítési, tanulási, munkavállalási vízumokat.

Vállalkozás alapítás Floridában

Florida sokak számára a trópusi könnyed élet, nyaralók és hosszú homokos tengerpartok szinonimája. Florida azonban jó üzleti lehetőségeket kínál magyar cégtulajdonosok számára is. Miért érdemes Floridát választani?

Vállalkozási formák

Cégformák sokasága áll rendelkezésünkre. Céljai, érdekei, tulajdonosi, adózási és menedzselési szempontok alapján választhatunk közülük.

Vállalkozási adó

Az USA-ban számos gazdálkodási forma elérhető. Államonként is változnak az adózási és tulajdonlási feltételek. Hívjon bennünket, ha helyi jogi képviseletre van szüksége.

Cégalapítás az USA-ban

Külföldön történő cégalapítás esetén nagyon fontos, hogy megfelelő szaktudással és helyi tapasztalattal rendelkező segítséget találjon, annak erdékeben, hogy saját magát, illetve a befektetett pénzét, tőkéjét, stb. biztonságban tudhassa. Ebben tudunk Önnek segiteni.

Jelzálog, végrehajtás, ingatlanárverés

Kölcsön- vagy hitel- és zálogszerződés alapján, ha a követelés teljesítési határideje letelt, lakás és más jelzálog típusú hiteleknél végrehajtást rendelhetnek el Önnel szemben.

Magán csődvédelem

A magán csődvédelem rendszerét azok számára dolgozták ki, akik törleszteni már nem tudnak, de csődvédelmi eljárással még megmenthető az otthonuk, illetve nem kerülnek teljesen reménytelen helyzetbe.

Letelepedés, zöldkártya, állampolgárság

Letelepedési kérvények előkészítésével és beadásával, továbbá jogi képviselettel segítünk megszerezni zöldkártyát, állampolgárságot vagy akár visszavont beutazási engedélyt.