Szabo Law Group, P.A. Florida. Bankruptcy, immigration and real estate attorneys

Bevándorlás, letelepedés és vállalkozás

Amerikai Egyesült Államok

A Szabo Law Group, P.A. az Amerikai Egyesült Államokban, Floridában, bevándorlással, cégalapításokkal, cégképviselettel kapcsolatos ügyekre, jogi tanácsadásra valamint Miami-Dade, Broward, Palm Beach és Orange megyékben egyéni és vállalkozási csődeljárásokra szakosodott ügyvédi iroda.

Magyarul is beszélünk. Szükség esetén szaktolmácsot biztosítunk.

Üzleti vízumok, zöldkártya, állampolgárság és jogi képviselet

Speciális vizumokkal, bevándorlással és letelepedéssel járó valamennyi ügyben rendelkezésére állunk. Szakterületünkhöz tartozik peres eljárásokban biztosított képviselet, továbbá a büntetőjogi kitoloncolással kapcsolatos védelem is.

Szolgáltatások

Assistance in uscis, petitions and applications

Speciális vízumok, munkavállalás, tanulás

Személyre szabott tanácsokkal és jogi képviselettel segítünk amerikai ügyintézést igénylő, üzleti vagy magáncélú beutazási és letelepedési ügyeinek intézésében, beleértve családegyesítési, tanulási, munkavállalási vízumokat.
Immigration services, greencard, naturalization

Letelepedés, zöldkártya, állampolgárság

Letelepedési kérvények előkészítésével és beadásával, továbbá jogi képviselettel segítünk megszerezni zöldkártyát, állampolgárságot vagy akár visszavont beutazási engedélyt.
Cégalapitás as USA-ban magyarok számára

Cégalapítás az USA-ban

Külföldön történő cégalapítás esetén nagyon fontos, hogy megfelelő szaktudással és helyi tapasztalattal rendelkező segítséget találjon, annak erdékeben, hogy saját magát, illetve a befektetett pénzét, tőkéjét, stb. biztonságban tudhassa. Ebben tudunk Önnek segiteni.
Florida mit kínál az üzleti élet és a magyar cégtulajdonosok számára? Miért érdemes Floridát választani?

Vállalkozás alapítás Floridában

Florida sokak számára a trópusi könnyed élet, nyaralók és hosszú homokos tengerpartok szinonimája. Florida azonban jó üzleti lehetőségeket kínál magyar cégtulajdonosok számára is. Miért érdemes Floridát választani?
Legfontosabb lépés, hogy tisztában legyünk elképzelésivel, valamint a különféle cégtípus alternatívákkal.

Vállalkozási formák

Cégformák sokasága áll rendelkezésünkre. Céljai, érdekei, tulajdonosi, adózási és menedzselési szempontok alapján választhatunk közülük.
Cégalapításban segítség magyaroknak az USA-ban.

Vállalkozási adó

Az USA-ban számos gazdálkodási forma elérhető. Államonként is változnak az adózási és tulajdonlási feltételek. Hívjon bennünket, ha helyi jogi képviseletre van szüksége.

Üzenetküldés

A jog bonyolult terület. Segítünk.

* Kérjük adja meg a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat. Az e-mail nyilvános kommunikációs csatornákat használ, érzékeny információk küldésére ne használja. Az üzenetküldés nem hoz létre hivatalos megbízást.

Irodák

Fort Lauderdale
1401 Sawgrass Corporate Parkway,
Ft. Lauderdale, FL 33323
+1- 954-210-6054
+1-954-301-2698
Hollywood
5741 Sheridan Street,
Hollywood, FL 33021
+1-954-361-9091
+1-954-301-2698